Garrotxa.info Logo

Caminada per Batet de la Serra 2014

La caminada per Batet de la Serra 2014.

La marxa popular de Batet de la Serra sortirà Diumenge dia 18 de Maig dels paratges de Can Frontana entre les 7 i les 8 del matí, i te un preu popular d'inscripció de 6 euros. Sospitem que el punt de sortida és el mateix que el de la tradicional Fira del Fajol de Batet, però altres anys simplement ens hem limitat a posar direcció a Batet de la Serra per la carretera i seguir els indicadors que ja havia posat l'organització.

Fotos de la caminada de Batet.

Ja tenim un bon grapat de fotos de la caminada de Batet, aquí les publiquem per a compartir, comencem amb l´àlbum de l´Albert.

 

I continuem amb l'àlbum que ens ha enviat en Joteno, gràcies company.

Recorregut de la marxa de Batet 2014.

Uns 15 km de recorregut que s'inicien als Paratges de Can Frontana i agafem el camí Vell de Batet, Cal Rei, passem per Can Gambot, Can Masclet, l’Avellaneda, ens endinsem dins La Fageda d'en Jordà, i fem cap a Cal Pagès i al restaurant de Can Xel, direcció al croscat passem per el Masnou, Pla de Massandell, Volcà Puig Astrol, ca l’Andreuic, la Comademont, la Trinitat i tancar la circular atre vegada als paratges de Can Frontana.

A la foto: Un dels trams de fageda d'en Jordà que és probable que visitem i que ens durà cap a Can Xel. La foto deixa clar que la caminada mereix ser caminada.

fageda marxa batet

Veure el document PDF amb el recorregut proporcionat per la marxa de Batet.

Observatori de Batet de la Serra.

Mirem les estrelles? A l'observatori de Batet es munten activitats per a l'observació del cel.

Batet de la serra 

Per a més informació o per si hi han canvis de darrera hora, recomanem visitar el lloc web de la organització, en aquest cas la Junta Veïnal i la Comissió de Festes de Batet de la Serra, o bé trucar al 669 023 087 que és el telèfon que han deixat els organitzadors. Per cert edició 30 de la caminada, felicitats!

Foto de les grederes del croscat, pròxim al recorregut de la 30ena edició de la caminada de Batet, foto continguda en l'àlbum de l'edició 2014 de la cursa de la Fageda.

Croscat a la caminada de Batet

Gràcies per ajudar a compartir aquesta informació a les xarxes socials, esperem ser forces a caminar i que sigui tot un èxit de participació, la caminada de Batet és una de les marxes populars de la Garrotxa, aquí podeu consultar el calendari 2014.