Garrotxa.info Logo

Excursió a la neu a Coll de Canes.

Coll de Canes - Garrotxa - 10/01/2010 : Un cop passat l'episodi de nevades a tot Catalunya, anem d'excursió a la neu a Coll de Canes,  límit entre la Garrotxa i el Ripollés. Adjuntem tot seguit les fotografies de la petita excursió matinal que amb inici a Coll de Canes, segueix la pista de pujada a Santa Magdalena de Cambrils i Collfred.

Quan la neu es cansa i es fa tendre

El dia 16/01/2010 repeteixo l'excursió a Coll de Canes en solitari per tornar a tirar les mateixes fotos camí de Santa Magdalena de Cambrils. La setmana ha estat relativament càlida però amb glaçades durant la nit. Va ploure un dia uns 4 L/M2 a Olot amb uns 3º de temperatura. Aquí es pot veure la comparativa.Cada foto de l'àlbum anterior (10/01/2010 a Coll de Canes, ve seguit de la foto equivalent a dia 16/01/2010). Espero que disfruteu la feina que ha portat fer aquesta comparativa.

Us proposem escoltar aquesta canço per acompanyar les fotografies.

Detalls de l'excursió a la neu a Coll de Canes del dia 16

Detalls del torrents que podem trobar al llarg de la pista forestal que puja a Santa Magdalena de Cambrils.

Aquestes fotos de Coll de Canes són el resultat de la situació meteorològica que es detallava com a exemple a l'article : Previsió del temps a la Garrotxa - Meteogrames del GFS. A continuació adjunto el darrer dels gràfics d'exemple que es comenten a l'article, i que coincideix amb la situació que ha fet possible veure les fotos de l'àlbum anterior. Malgrat tot, la previsió va fallar, ja que es preveia més neu i menys temperatura de la que va acabar caient a la ciutat d'Olot. No així a d'altres punts del centre i Sud de Catalunya on han quedat enterrats per fins a mig metre de neu.