Garrotxa.info Logo

Cursa per la Marató de TV3 al Cor de Maria

marato tv3Aquest dissabte 3 de Desembre de 2016 tenim, altre cop, una cita amb la Marató de TV3 al col·legi Cor de Maria d'Olot.

La Marató 2016 es dedicarà a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Aquest any, la cursa solidària és organitzada pels alumnes de 3er d'ESO i presenta l'atractiu d'un nou recorregut de 7 km per a tots els qui ens grada córrer i hem de fer lloc als torrons que estan per venir.

La cursa "llarga"  i competitiva, surt de les pistes esportives del col.legi Cor de Maria d'Olot i passarà per paratges tan emblemàtics com "El Triai" per finalment enfilar-se al volcà Montsacopa, on contemplarem  les vistes panoràmiques de la ciutat d'Olot entre bufet i bufet.  Com arribar al punt de sortida.

marxa cor de maria

Per a tots els qui els agrada  caminar o córrer una distància més curta, podeu participar tot completant un recorregut de 1,5 km , que és un puja i baixa al volcà de Montsacopa, així que no hi ha excusa per no acostar-se a les pistes del Cor de Maria i fer un xic més gran la festa solidària de la Marató de TV3.

marxa cor de maria 2

 Inscripcions anticipades  i cartell de la cursa.

cursa marato tv3 cor maria

Felicitar als alumnes per a la millora en la difusió de la cursa a les xarxes. Fins al moment  ja que hem llegit  sobre la cursa als següents mitjans :

Participa i comparteix!!  Esperem que amb la difusió i participació de tots es superin amb escreix els 800 euros que les edicions passades van aportar a la Marató de TV3.