Garrotxa.info Logo

Fira del Fajol de Batet de la Serra 2014

Àlbum de fotos de la fira del fajol de Batet de la Serra 2014.

El ball d'en batoies a la fira del fajolAvui dia 9 de Febrer de 2014 hem estat a Batet de la Serra (Garrotxa), gaudint de la fira del fajol .

El gegant batoies que reparteix garrotades al fajol, les perdius, música, productes km 0, dinar popular amb fajol, un bon foc, moltes parades i productes amb fajol i unes magnífiques vistes del Pirineu nevat i de la pedra volcànica de Batet. També s´ha trencat l'olla de xocolata, hem fotografiat el concurs de dibuix i el de coques de fajol, així com els animals que captivaven l'atenció dels mes petits. Un bon dia de Batet, un bon dia de Garrotxa, i una bona sensació asseguts en rotllana al costat del caliu d'alzina del foc.

Adjuntem un petit resum fotogràfic del nostre dia a Batet, i de moments de la fira del fajol, que millora a cada edició.

 

Petit resum en vídeo de la fira del fajol.

Així doncs, esperem que l'any vinent siguem encara mes al voltant del foc, gaudint de la fira, i per tal que així sigui, podeu compartir aquestes fotos a les xarxes socials. Gràcies als organitzadors i fins l'any vinent.