Garrotxa.info Logo

Marxa popular de Sant Roc 2015

The walking dog, 5 Abril de 2015.  

Avís Cursa !   Si buques info de la cursa de Sant Roc del 15 Agost, cliqueu aquí.

marxaDonem la benvinguda a una nova marxa popular de la Garrotxa, la deL’Associació de Joves del Gos de Sant Roc d’Olot .La primera marxa popular del barri de Sant Roc veurà  per primera vegada la llum amb un nom ben curiós, ja que ha estat titulada "The walking Dog", en català "El gos caminaire". Suposem que es tracta d'un joc de paraules entre el caminar, la sèrie de TV "The walking dead" i el Gos de Sant Roc. Tot prou original.

Un cop aclarida la frikada del nom de la caminada (reconeixem que ens agrada), anem a pels detalls de com serà aquesta primera marxa que prepara la gent de Sant Roc.

Sortirà a les 7h30m de les Fonts de Sant Roc(Olot), i es podran fer les inscripcions a partir de les 7h del matí a un preu popular de 5 euros. Hi haurà 2 avituallaments i un bon esmorzar per a tothom.

sant roc neus

Foto : La Pinya, direcció a Sant Joan dels Balbs i La Rauta (Centre de la imatge), cedida per Albert Terradellas Brugada.

Recorregut de la primera marxa del gos de Sant Roc.

Ull que es tracta d'una marxa amb tots els ets i uts, ja que ens marcarà un recorregut de entre 5 i 6h efectives per completar 21km i + de 800m de desnivell, així doncs, una marxa de les "fortes" o com a mínim de les que ja et fan agafar un bon son a la tarda després d'haver dinat.

La ruta a seguir comença a les Fonts de Sant Roc (Olot) i s´enfila cap a Sant Valentí de la Pinya, Sant Joan dels Balbs, la Collada del Macià, el caire de la Rauta i el coll del Roure en seran alguns dels punts pels quals discorrerà la caminada.

 

Pefil de la primera marxa del Gos de Sant Roc amb +800 metres de desnivell acumulat.

gossantrocperfil

 sant-roc-sant-valenti-foto

Foto : Vista de Santa Magdalena i Puigsacalm en el camí de Sant Valentí de la Pinya, cedida per Albert Terradellas Brugada

Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la caminada del Gos de Sant Roc 2015.  Afegim aquesta marxa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2015. Esperem que sigui la primera de moltes.

Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?

 

 • tosca


  Bosc de Tosca
 • morrot


  Morrot
 • bianya


  Vall de Bianya
 • montagut


  Montgut
 • 24h


  24 Hores Muntanya
 • 3Onco


  Run4Càncer Olot
 • 2Beuda


  Marxa popular de Beuda
 • 1Nadalenca


  La marxa Nadalenca